Våra föreläsare vet hur du öppnar dörrar med rätt kommunikation.

 
interior-2596976_1920.jpg

KOM. POPUP kommer till Göteborg

Efter succén i Stockholm kommer KOM. POPUP till Göteborg. I samarbete med biblioteken i Östra Göteborg anordnas en heldagsutbildning som ger grundläggande kunskaper i PR och digital kommunikation. Vi går även genom reklambranschens inflytande och makt i samhället genom tiderna, och avslutar med en workshop i koncept- och idéutveckling där unga får sätta sina nyfunna kunskaper i verk.

Kursen äger rum den 26 januari. Läs mer om föreläsarna här nedan.


Merhawit Habte

Merhawit är en PR specialist. Hon har tidigare arbetat som konsult på Gullers Grupp med fokus på PR och digital kommunikation för kunder inom både myndighetssfären och näringslivet. Hon har även varit på Spotify där hon arbetade med PR och marknadskommunikation.

Merhawit startar kursen med en introduktion till PR och digital kommunikation. Hon kommer att prata om hur du väcker din publiks uppmärksamhet och skapar värde för dem. Hon kommer också att gå in på de olika yrkesroller som finns inom kommunikationsbranschen.

MerhawitHabte

aynurisayeva

Aynur Isayeva

Aynur är projektledare på Gullers Grupp. Hon jobbar bland annat med PR och eventproduktion. Nu senast har hon producerat utställningen Fritt - konstnärskap i fokus som lyfte unga, oetablerade konstnärer från Stockholms förorter.

Under utbildningen går hon genom det praktiska PR arbetet: hur du skriver pitchar och pressmeddelanden, pressbearbetning, hur en PR-plan kan se ut och mycket mer. Hon kommer även introducera dig till några bra PR-verktyg och prata om sina nybörjarmisstag så att du slipper göra dem.


Yoel Svenzén

Yoel är digital mediakreatör med en bakgrund i danspedagogik. Tidigare har han framförallt arbetat inom kultursektorn som pedagog och scenkonstnär. På Gullers Grupp jobbar Yoel bland annat med grafisk design och film, och leder kreativa processer. 

Han är också en fena på konceptutveckling och kommer leda ungdomarna genom en kreativ workshop där de under tre timmars tid får fundera kring, lösa och presentera en uppgift.Tillfället kommer att utmana och utveckla deltagarnas kreativa förmågor och ge dem bättre förutsättningar att möta och hantera kommunikativa utmaningar.

yoelsvenzen

storanamn

Stora namn - podcast

Stora Namn Podcast har på kort tid växt och gjort sig ett namn inom sin målgrupp. Under tillfället kommer personerna bakom podden berätta om hur och varför podcasten kom till. De pratar även om hur de planerar ett avsnitt och konversationer. Det blir ett gyllene tillfälle att få inspiration om du är intresserad av att starta en podcast.

Medverkande: Ilias Jama, Alhagie Jeng, Liban Abukar, Salman Mohammed, Zakaria Omar och Idris Abdi.